Brand: Topeshop
TOPE-POLA SONOMA

Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar

332.00 lei

+
Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model Pola, culoare Stejar

Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model Pola, culoare StejarO bibliotecă modernă va răspunde așteptărilor tuturor celor care apreciază soluțiile practice.
a€¢ Dulapul are 2 rafturi ascunse în spatele ușii și 2 rafturi expuse.
a€¢ Margini - finisat cu material PVC (caracterizat prin rezistenta mecanica si chimica ridicata)
a€¢ Mobila este realizata din placi laminate de 16 mm.
a€¢ Design minimalist
a€¢ Noul tip de fitinguri, fețe netede fără capace
a€¢ producător polonez.Dulapul de baie este soluția perfectă pentru zonele mici, pentru a vă dezvolta și mai bine baia. Dulap spațios de baie pentru prosoape, produse de curățat și alte accesorii de baie.DIMENSIUNI:
a€¢ Lățimea totală: 64 cm
a€¢ Înălțimea totală: 183 cm
a€¢ Lățimea canelurii: 60,8 cm
a€¢ Înălțimea adânciturii: 89 cm
a€¢ Adâncimea: 30 cm
Producator:

TopeShopCod:

TOPE2-dulap-pola-stejar

Poti comanda online produsul Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model Pola, culoare Stejar la pretul de 332lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 332.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 332.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 332.00 lei cat costa produsul cu codul TOPE-POLA SONOMA nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TOPE-POLA SONOMA atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dulap pentru baie cu loc pentru masina de spalat, model pola, culoare stejar

Comanda cu incredere