Brand:
APT-AG326

Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi

42.00 lei

+
Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi

AG326 Dul1ap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturiOrganizator 6 rafturi pentru lenjerie de pat și haine - O modalitate la îndemână de a stoca haine și lenjerii de pat.Caracteristicile produsului:-Organizatorul suspendat vă va ține organizat și perfect protejate de praf și de alți factori externi, hainele și lenjeriile de pat.

-Evitati dezordinea din dulap.

-Conceput pentru a se potrivi în orice dulap, are un mâner încorporat cu Velcro - se poate atârna pe bara transversală pentru umerașe.

-Acesta este fabricat din material de înaltă calitate, permeabil la vapori și ușor de curățat.

-Este foarte simplu și rapid de utilizat - aveți întotdeauna acces ușor și rapid la haine și lenjerii de pat.

-Organizatorul are un perete deschis, care permite foarte ușor pentru a verifica ceea ce este în mijloc pe fiecare raft.

-6 rafturi spatioase vă permit să aranjați o mulțime de haine în organizator.

-Organizatorul este atât de practic încât să puteți stoca lucruri în ea - de exemplu, jucării, curele, șosete, mici accesorii, lenjerii, pături, etc.

-Este ușor de asamblat și dezasamblat, iar atunci când este pliat ocupă puțin spațiu.

-Ambalaj: MelaminaSpecificații:-Număr de rafturi: 6

-Distanța între rafturi: 22cm

-Dimensiuni: 132 x 27 x 27 cm

-Culoare: Maro

-Greutate: 815gPoti comanda online produsul Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi la pretul de 42lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 42.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 42.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 42.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG326 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG326 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dulap, organizator suspendat pentru lenjerie pat sau haine cu 6 rafturi

Comanda cu incredere