Brand: Iso Trade
MXY-1733

Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm

9.00 lei

+
Dispozitiv pentru Curatat Lentile Ochelari din Bumbac Moale, Diametru 7cm
Dispozitiv pentru Curatat Lentile Ochelari din Bumbac Moale, Diametru 7cm

EYEGLASSES CLEANER

Cleaner permite curățarea ambelor laturi ale geamului în același timp. Este precis și foarte moale pentru ochelari în același timp - nu-l zgârie. În câteva mișcări, ochelarii dvs. vor fi curați! Îndepărtează amprentele grase chiar.

Curățitorul are două plăci de bumbac moi, fabricate din microfibră, care vă vor curăța ochelarii pe ambele părți foarte moi. Cleaner este excelent pentru afișarea pe ecran a telefoanelor plate sau a comprimatelor mici / GPS (grosimea maximă de 2,5 cm). Curățitorul poate fi transportat într-o pungă, rucsac sau îl puteți atârna chiar și cu chei - slotul special pentru pandantiv face mult mai ușor

SPECIFICAȚII
Max. grosimea gama de curățare 2,5cm
Dimensiuni 7x2cm
Greutate ~ 10g

Producator:Iso TradeCod:MXY11-1733

Poti comanda online produsul Dispozitiv pentru Curatat Lentile Ochelari din Bumbac Moale, Diametru 7cm la pretul de 9lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 9.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 9.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 9.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1733 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1733 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dispozitiv pentru curatat lentile ochelari din bumbac moale, diametru 7cm

Comanda cu incredere