Brand: Palmonix
MXY-2674

Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm

18.00 lei

+
Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm
Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb a€“ albastru.
-material: plastic.
-lungime: 16cm.
-greutate: 15g.

Ideal pentru uși și dulapuri, cuptor, laptop, frigider, mașină de spălat, mașină de spălat vase etc., astfel încât copiii dvs. să fie în siguranță și să nu aibă acces unde nu doriți.

Blocajul poate fi șters cu o lavetă umedă, ceea ce face ușoara curățarea. Pentru a deschide dulapul, nu trebuie să îndepărtați întreaga încuietoare - deschideți doar o parte a încuietorii și apoi închideți-o din nou. Dispozitivul este rezistent la apă și flexibil.

Lipiți pe o suprafață uscată, curată și degresată.

Producator:PalmonixCod:MXY22-2674

Poti comanda online produsul Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2674 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2674 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dispozitiv multifunctional de blocare usi, sertare dulapuri sau alt mobilier pentru siguranta copii, lungime 16cm

Comanda cu incredere