Brand: ATL
APT-AG551

Dispozitiv anti sforait pentru nas

11.00 lei

+
Dispozitiv Anti Sforait pentru Nas
Dispozitiv Anti Sforait pentru Nas

Clip impotriva sforaitului- senzațional - scapă de sforăit, scutește-te pe tine și pe cei dragi.

Caracteristicile produsului:

Produsul este nou, de înaltă calitate.
Un clip din nas pentru a ajuta la deschiderea tractului respirator superior și, astfel, reduce sforăitul.
Ca rezultat al sforăitului, ambele jumătăți suferă și dumneavoastră, deoarece sforăitul nu vă permite să dormiți bine! - clipul oferit va rezolva aceste probleme!
Clipul este foarte luminos și compact, nu îl simți când îl puneți și după mult timp uitați că l-ați instalat.
Capetele clemei sunt file speciale, care stimuleaza punctele nervului corespunzător, provocând un sentiment de libertate și a fluxului de aer crescut.
Foarte eficient - efectul este vizibil după prima noapte de utilizare a clipului.
Fabricat din silicon sigur.
Hidrogen, caz închis într-un set.
Ambalaj: blister

Producator:ATLCod:APT11-AG551

Poti comanda online produsul Dispozitiv Anti Sforait pentru Nas la pretul de 11lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dispozitiv anti sforait pentru nas , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dispozitiv anti sforait pentru nas poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 11.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dispozitiv anti sforait pentru nas prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 11.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 11.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG551 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dispozitiv anti sforait pentru nas se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG551 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dispozitiv anti sforait pentru nas , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dispozitiv anti sforait pentru nas a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dispozitiv anti sforait pentru nas

Comanda cu incredere