Brand: ManiaMall
APT-AG375

Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm

26.00 lei

+
Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm
Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm

AG375 Dispenser banda adeziva cu lama din metal

Caracteristicile produsului:

-Dispenserul este un dispozitiv utilizat pentru a desface și lipi rapid banda adeziva de ambalare, recomandat pentru uz profesional.
-Fabricat din material plastic și metal, făcându-l rezistent la șocuri și căderi. Mâner ergonomic confortabil, utilizarea usoara, chiar și în timpul unei lungi folosiri.
-Foarte usor de utilizat - banda este aplicată într-o singură mișcare, dispozitivul întrerupe automat și crește inegalitatea.
-Potrivit pentru aplicații de toate tipurile de benzi de ambalare folosite pentru sigilarea cartonului. Funcționează perfect cu bandă adeziva.
-Permite schimbul rapid de role de bandă.
-Dinți ascuțiți de oțel taie banda dintr-o singură miscare.
-Destinat pentru fâșii cu lățimea de 50 mm și o lungime de 66m.
-Ambalaj: cutie de colorat, estetic.

Producator:ManiaMallCod:APT-AG375

Poti comanda online produsul Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm la pretul de 26lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 26.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 26.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 26.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG375 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG375 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dispenser banda adeziva cu lama din metal - latime 50mm

Comanda cu incredere