Brand: ATL
APT-ZS16A

Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd

42.00 lei

+
Difuzor portabil, putere 3W Bluetooth, MP3, Radio, Card microSD
Difuzor portabil, putere 3W Bluetooth, MP3, Radio, Card microSD

Difuzor portabil și MP3-player cu Bluetooth și radio,este un mod convenabil de a asculta muzică oricând și oriunde.

Playerul difuzor este într-o carcasă compactă elegantă, redă muzică în format MP3 stocate pe carduri de memorie microSD.

Se poate conecta, de asemenea la ieșirea mini-jack sau reda muzica de pe telefon sau tabletă prin Bluetooth.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Este foarte practic si la îndemână, poate fi pus pe o masă sau un dulap, portabil - îl puteți lua cu dvs. la o petrecere, în vacanță, în mașină, la birou, gradina, etc ...
Boxa are un sunet pur și volum mare - potrivit pentru camping, foc de tabără sau pe plajă.
Radio incorporat FM.
Este controlat cu ajutorul butoanelor de pe carcasa - puteți apasa pe ele schimband melodia, ajusta volumul, oprire melodie.
Difuzorul este alimentat de o baterie reincarcabila internă care se incarca in 2-3 ore, apoi puteti asculta muzică pentru o lungă perioadă de timp.
Bateria se încarcă de la portul USB al computerului sau un adaptor 5V AC (nu include adaptor).
Include cablu audio USB.
Ambalaj: cutie estetică

Specificații:

Compatibilitate: Bluetooth 2.1 Clasa II profilurile acceptate: V1.2 A2DP, AVRCP v1.4.
Microfon încorporat
Raportul starii bateriei conectat la Bluetooth
Comanda vocala de conectare si deconectare, consum redus de energie
Muzica se poate auzi de la 10 de metri (distanța poate varia datorită mediului sau telefonului mobil).
Putere maximă de ieșire: 3W
Canale: Mono
Semnalul-zgomot raportat S / N: a‰¥ 95dB
Gama de Frecventa: 16KHz 280Hz-
Fisier in format MP3
Citeste carduri microSD de până la 32GB
Distorsiune (THD): a‰¤ 0,5%
Radio FM
Difuzor: diametru - 45 mm, un magnet interior, 4 ohm, 3W
Baterie încorporată- Li-ion 3.7V / 520mA
Tensiunea de incarcare: 5V A± 0.25V
Timpul necesar pentru încărcarea completă a bateriei: 2 ore
Timp in folosinta: 5 ore
Conectori: conector audio soclu mini USB
Dimensiune: Diametru: 60.0 mm, înălțime 50 mm
Culoare: argintiu
Greutate: 230 g

Producator:ATLCod:APT3-ZS16A

Poti comanda online produsul Difuzor portabil, putere 3W Bluetooth, MP3, Radio, Card microSD la pretul de 42lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 42.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 42.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 42.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZS16A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZS16A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Difuzor portabil, putere 3w bluetooth, mp3, radio, card microsd

Comanda cu incredere