Brand: Vordon
PPV-F3S-ROSEGOLD

Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon

85.00 lei

+
Difuzor / Boxa Audio Portabila cu Bluetooth, Radio FM, USB, microSD, AUX, Culoare Alb Rose, Vordon
Difuzor / Boxa Audio Portabila cu Bluetooth, Radio FM, USB, microSD, AUX, Culoare Alb Rose, Vordon

Datorită tehnologiei Bluetooth, puteți reda muzică fără fir. În plus, utilizând un cablu mini-jack, puteți conecta difuzorul cu orice dispozitiv echipat cu o mufă pentru căști (computer, laptop, tabletă, smartphone). Acest difuzor funcționează și ca sursă de sunet independentă: redă muzică de pe fișiere MP3 de pe o cartelă microSD sau vă permite să ascultați muzică de la radioul FM .

Funcționează perfect atât în a€‹a€‹timpul călătoriilor de weekend în afara orașului, cât și în excursii de vacanță sau pentru camping, tabără sau plajă. Este foarte practic, la îndemână - fără cabluri inutile - doar o conexiune bluetooth.

Parametrii dispozitivului:
-Dispozitiv portabil VORDON Active HIFI.
-timp de lucru 3-5 ore.
-3W putere de ieșire.
-USB / baterie încorporată în litiu.
-SNR a‰¥ 80 dB, frecvență 20Hz-20kHZ.
-cablu audio de 3,5 mm.
-dimensiune: 85mm x 85mm x 40mm.

Setul contine:
- difuzor portabil F3S cu cablu AUX încorporat.
- Cablu USB.
Producator:VordonCod:PPV3-F3S-rosegold

Poti comanda online produsul Difuzor / Boxa Audio Portabila cu Bluetooth, Radio FM, USB, microSD, AUX, Culoare Alb Rose, Vordon la pretul de 85lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 85.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 85.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 85.00 lei cat costa produsul cu codul PPV-F3S-ROSEGOLD nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul PPV-F3S-ROSEGOLD atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Difuzor / boxa audio portabila cu bluetooth, radio fm, usb, microsd, aux, culoare alb rose, vordon

Comanda cu incredere