Brand: MalTec
MXY-6888

Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb

247.00 lei

+
Dezumidificator Electric Maltec cu Senzor Nivel de Apa, Silentios, Randament 700ml/zi, Rezervor 2L, Putere 72W, Alb
Dezumidificator Electric Maltec cu Senzor Nivel de Apa, Silentios, Randament 700ml/zi, Rezervor 2L, Putere 72W, Alb

EFICIENT - dezumidificatorul ajută la scăderea a până la 700 ml de umiditate a aerului pe zi.
SILENTIOS - funcționează extrem de silentios, se poate folosi si noaptea fara a deranja.
RECIPIENT APA - rezervorul are o capacitate de 2000 ml, astfel încât să îl goliti mai rar.
Caracteristici:

- putere 72W;
- alimentare 220-240V;
- eficiență de aproximativ 700 ml pe zi la 30 A°, umiditate relativă de 80%;
- element de răcire: modul Peltier;
- functionare silentioasa;
- rezervor de apa 2000ml;
- dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 13,8 / 24 / 36,5 cm;
- detector de nivel al apei: indicatorul LED se schimbă de la verde la roșu atunci când rezervorul de apă este plin
- greutate: 2,05 kg
- culoare alb.
Proiectat sa functioneze in apartamente, mansarde, subsoluri si spalatorii. Dispozitivul asigura un nivel adecvat de umiditate a aerului in fiecare camera, in felul acesta veți uita de ferestre aburite, mirosuri neplăcute și mucegai pe pereti.
Uscătorul de aer funcționează pe baza tehnologiei Peltier - nu utilizează substanțe chimice sau aditivi pentru a evacua umezeala apartamentului . Prevazut cu un rezervor detașabil cu o capacitat de 2000 ml. Dezumidificatorul are un senzor de nivel de apa, in cazul in care n observati ca recipietul este plin, dezumidificatorul se va opri automat si indicatorul rosu se va aprinde.

Producator:MaltecCod:MXY17-6888

Poti comanda online produsul Dezumidificator Electric Maltec cu Senzor Nivel de Apa, Silentios, Randament 700ml/zi, Rezervor 2L, Putere 72W, Alb la pretul de 247lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 247.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 247.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 247.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6888 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6888 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dezumidificator electric maltec cu senzor nivel de apa, silentios, randament 700ml/zi, rezervor 2l, putere 72w, alb

Comanda cu incredere