Brand: Malatec
MXY-4407

Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb

161.00 lei

+
Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare Alb

Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare AlbCaracteristici:
-dimensiuni compacte.
-functioneaza foarte silentios.
-economiseste energie.
-rezervor detașabil.
-cablul de alimentare detașabil.
-atentionare rezervor plin.
-picioare anti-alunecare.
-design modern, elegant.
-oprire automată când rezervorul este plin.SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, ROHS.
-sursa alimentare: adaptor 9V DC 2.5A, 100-240V, 50 / 60Hz.
-consumul de energie: 22W.
-volum de operare: <38dB.
-capacitate rezervor: 600ml.
-performanță de uscare: 220ml / zi *.
(* la 30 A° C și 80% umiditate)
-suprafata de uscare: până la 20m2.
-mediu de lucru:> 15 A° C, umiditate relativă> 45 A° C.
-lungime cablu: 145cm.
-senzor umplere rezervor.
-dimensiuni: 15x13x21cm.
-greutate dezumidificator: 1,02 kg.
-greutate cu ambalaj: 1,7 kg.Setul include:
-Dezumidificator cu rezervor.
-Sursa de alimentare.Protejați-vă familia împotriva ciupercilor patogene, mucegai și acarieni!
Condens pe ferestre, mucegai și mirosul urat aparut în colțurile camerei? Aceasta înseamnă că aveți o problemă cu umiditate prea ridicata în cameră.Rezolvati aceste probleme cu dezumidificatorul nostru. Nu aveți nevoie de cartușe sau substanțe chimice suplimentare. Dispozitivul funcționează foarte silentios și este ușor datorită tehnologiei Peltier (fără compresor galagios).Știi că...
umiditatea prea ridicată ajuta la formarea de ciuperci, mucegai și dezvoltarea bacteriilor, virușilor, acarienilor care cauzează alergii, stare generală de rău și chiar boli grave? Mucegaiul este chiar mai dăunător decât metalele grele, poate afecta rinichii, ficatul și chiar duce la apariția cancerului.Problema umidității prea ridicate apare mai ales în toamnă, când aerul este mai puțin umed și rece, când diferența de temperatură cauzată de încălzire determină aparitia condensului.Dimensiunea redusă a dispozitivului permite utilizarea acestuia în:
-camere
-vestiarele
-cămări
-dulapuri
-subsol
-în pod
-baie
-bucatarie
-ferestre neetanșe (condens)
-camere după inundații
-în timpul renovării și construcțiilor pentru uscare
-depozite de hârtie, electronice, lemn etc.Cum funcționează?
Aparatul atrage aerul umed din încăpere și apoi utilizează evaporatorul intern pentru a se răci. Aerul uscat trece din nou prin condensator, unde este încălzit la o temperatură apropiată de cea din încăpere, dar nu mai are umiditate excesivă.Dezumidificatorul accelerează, de asemenea, uscarea rufelor, ceea ce reprezintă o cauză frecventă de umiditate excesivă în apartament, în special în toamnă.Rezervorul din dezumidificatorul nostru se poate înlătura. Dispozitivul are un senzor de nivel, astfel încât atunci când detectează că rezervorul este plin, LED-urile se vor aprinde în roșu și aparatul se va stinge. Este necesar să deconectați dispozitivul, să goliti apa din rezervor și să îl reintroduceți, apoi conectați sursa de alimentare și porniți dezumidificatorul.Rezervorul poate fi golit cu ușurință prin inlaturarea capacului din plastic negru pentru golirea recipientului.Producator:MalatecCod:MXY8-4407

Poti comanda online produsul Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare Alb la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4407 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4407 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dezumidificator electric cu functie de uscare rufe, rezervor 600ml, culoare alb

Comanda cu incredere