Brand: Adler
ADL-AD 6654

Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele

182.00 lei

+
Deshidrator Adler pentru Alimente, Ciuperci, Fructe, Legume sau Ierburi, Putere 400W, 4 Nivele
Deshidrator Adler pentru Alimente, Ciuperci, Fructe, Legume sau Ierburi, Putere 400W, 4 Nivele

Uscatorul/deshidratorul de fructe, ciuperci, ierburi si plante medicinale este o soluție ideală și practică pentru persoanele care apreciază conservele de casă și au nevoie de un dispozitiv eficient pentru uscarea produselor alimentare preferate! Este, de asemenea, un produs destinat persoanelor care aleg alimentația sănătoasă și se ocupă de gustări naturale fără aditivi artificiali. Datorită eficienței și calității uscătorului, este un dispozitiv care va funcționa în orice bucătărie modernă.
Dacă prețuiți mâncarea sănătoasă, acest aparat este un produs ideal pentru dumneavoastră. Merită să ne amintim că uscarea este una dintre cele mai vechi metode de procesare a alimentelor care păstrează valori nutriționale valoroase și minerale. Datorită acestui fapt, ne putem bucura de produsele noastre preferate pe tot parcursul anului!

Cum să uscați ciupercile și fructele în uscător?

Curățați-le, tăiați-le în bucăți mai mici și așezați-le pe unul dintre cele cinci site , setați temperatura corectă și porniți dispozitivul. Deoarece funcționează extrem de liniștit în ceea ce privește activitatea sa, veți fi informat numai de aroma legumelor uscate sau a fructelor care plutesc în apartament. Aranjamentul lor multistrat permite creșterea semnificativă a eficienței muncii. Datorită acestei soluții, uscătorul nu ocupă prea mult spațiu in bucatarie. In plus, controlul temperaturii vă permite să reglați intensitatea uscării.

Specificatii:
- 4 site suprapuse;
- putere 400W;
- 2 trepte de uscare;
- culoare alb.Producator:AdlerCod:ADL20-AD 6654

Poti comanda online produsul Deshidrator Adler pentru Alimente, Ciuperci, Fructe, Legume sau Ierburi, Putere 400W, 4 Nivele la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 6654 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 6654 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Deshidrator adler pentru alimente, ciuperci, fructe, legume sau ierburi, putere 400w, 4 nivele

Comanda cu incredere