Brand: Palmonix
MXY-6068

Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior

23.00 lei

+
Dantura Proteza Provizorie pentru Fotografii Selfie Smile pentru Maxilarul Superior
Dantura Proteza Provizorie pentru Fotografii Selfie Smile pentru Maxilarul Superior

SPECIFICAȚII

- Dimensiune proteza (lungime / înălțime) 6x1,6cm
- Dimensiuni cutie depozitare (L / W / H): 6x5x2cm
- Greutate set: 8g

Proteza cosmetica este recoomandata pentru acei care doresc sa ascunda imperfectiunile dintilor pentru o perioada scurta de timp.
Dacă aveți dinți strâmbi, daca ati pierdut un dinte sau dacă aveți decolorări pe dinți proteza va este de un real folos. Într-o clipă veti avea un zambet alb stralucitor.
Plasarea protezi pe maxilar se realizeeaza cu usurita, nu este nevoie de cunostinte sofisticate. Se fixeaza direct pe dinti.
Tineti toata proteza in apa fierbinte timp de 2 minute, pentru a se inmuia materialul cu care se fixeaza , apoi fixati prin apasare ferma pe maxilarul superior.

Pentru o aplicare corectă este necesară o structură dentară cel puțin parțial existentă. Proteza este depozitata intr-o cutie din plastic, transparent.

ATENTIE!

Proteza nu este potrivita pentru utilizare permanenta.
Nu puteti bea, manca sau sa dormiti cu proteza pe dinti.

Proteza dentara este extrem de mica și compacta si poate fi ușor transportata în geantă. Poate fi utilizată indiferent de vârstă și sex. Este potrivita pentru persoanele care doresc să aibă un zâmbet frumos pentru o perioada scurta de timp, pentru o fotografie sau o filmare.

Producator:PalmonixCod:MXY17-6068

Poti comanda online produsul Dantura Proteza Provizorie pentru Fotografii Selfie Smile pentru Maxilarul Superior la pretul de 23lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 23.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 23.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 23.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6068 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6068 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Dantura proteza provizorie pentru fotografii selfie smile pentru maxilarul superior

Comanda cu incredere