Brand: Inny
TKG-943

Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn

134.00 lei

+
Damigeana Tip Butoi din Sticla cu Robinet, Capacitate 4L, Transparent + Suport de Lemn

Această damigeană exclusivistă va aduce splendoarea oricărei ceremonii sau sărbători de acasa într-un stil tradițional. Serviți vinul, vodca sau oricare alta preferinta de bautura, pentru a conferi gustului un cadru spectaculos. Vasul de sticlă cu o capacitate de 4 litri este, de asemenea, perfect pentru un cadou original. Făcut din sticlă groasă și rezistentă vă va servi cu siguranță în multe ocazii. De remarcat sunt decorațiile interesante și detaliile atractive. Vasul a fost echipat cu un dop din plută și un robinet auriu pentru a facilita îmbutelierea. Vasul are si un suport, o bază solidă, datorită căruia vasul este stabil și bine vizibil. Produsul are toate aprobările care permit contactul cu alimentele și băuturile alcoolice.NOTĂ: Apa fierbinte poate deteriora sticla. Recomandăm spălarea butoiului în apă călduță cu adăugarea de dezinfectanți, de exemplu metabisulfitul de sodiu / potasiu.Specificații:

-Capacitate: 4L

-Lungime: 205mm

-Diametrul robinet: 31 mm

-Diametrul baza vas: 150 mm

-Diametrul cel mai larg punct al vasului: 175 mm.


Poti comanda online produsul Damigeana Tip Butoi din Sticla cu Robinet, Capacitate 4L, Transparent + Suport de Lemn la pretul de 134lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 134.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 134.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 134.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-943 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-943 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Damigeana tip butoi din sticla cu robinet, capacitate 4l, transparent + suport de lemn

Comanda cu incredere