Brand: ATL
APT-AG621

Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm

22.00 lei

+
Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm
Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm

Cuțit de pepene verde de înaltă calitate din oțel inoxidabil, complet sigur pentru dumneavoastră și pentru mâncare.

Caracteristicile produsului:

-Produs nou, de înaltă calitate.
-Ușurează tăierea, felierea pepenilor.
-În siguranță, nu riscați să vă răniti.
-Foarte ușor de utilizat și curat.

Specificații:

-Material: oțel inoxidabil
-Dimensiuni: 20,5 x 2,5 cm
-Culoare: argintiu

Producator:ATLCod:APT11-AG621

Poti comanda online produsul Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG621 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG621 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cutit pentru feliat pepene din otel inoxidabil, dimensiuni 20x2cm

Comanda cu incredere