Brand: Severin
LDM-EM3965

Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil

317.00 lei

+
Cutit Feliator Electric Severin pentru Paine, Prajituri sau Carne, Putere 100W, Lama din Otel Inoxidabil

Cutit Feliator Electric Severin pentru Paine, Prajituri sau Carne, Putere 100W, Lama din Otel InoxidabilCutitul electric usureaza munca zilnica in ceea ce priveste taierea/ felierea painii, a prajiturilor si a carnii. Usor de folosit datorita manerului ergonomic.
Motorul puternic de 100W si lamele cu dintii zimtati va permit chiar si taierea mancarurilor usor decongelate.
Cu buton de deblocare, usor de folosit si este prevazut cu protectie pentru degete.Caracteristici:- Putere: 100 W;
- Comutator de siguranță pornit / oprit;
- Dispozitiv de protecție degetelor;
- Butonul de ejectare a lamei;
- Lamă din otel inoxdabil, lavabilă în mașina de spălat vase.


Producator:

SeverinCod:

LDM2-EM3965

Poti comanda online produsul Cutit Feliator Electric Severin pentru Paine, Prajituri sau Carne, Putere 100W, Lama din Otel Inoxidabil la pretul de 317lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 317.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 317.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 317.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-EM3965 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-EM3965 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cutit feliator electric severin pentru paine, prajituri sau carne, putere 100w, lama din otel inoxidabil

Comanda cu incredere