Brand: Palmonix
APT-AG611A

Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic

30.00 lei

+
Cutit de Cofetarie cu Lama Lata din Otel Inoxidabil, Maner Ergonomic
Cutit de Cofetarie cu Lama Lata din Otel Inoxidabil, Maner Ergonomic

Un cuțit de cofetărie care facilitează foarte mult lucrul cu prăjiturile si torturile. Lama lata vă permite să aplicați cu ușurință crema. Un mâner profilat corespunzător vă permite să lucrați confortabil. Cuțitul este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, sigur în contact cu mâncarea! Un gadget indispensabil pentru fiecare gospodina.

Caracteristici:

- Lățimea mare a lamei permite o decorare facila a torturilor sau a prajiturilor;
- Mânerul este realizat din plastic, care stabilizează cuțitul și permite o muncă confortabilă.
- Cuțit realizat din oțel inoxidabil de calitate excelentă, sigur pentru sănătate și mâncare!
- Produsul este ușor de curățat. Nu absoarbe mirosurile.

Specificații:

- Material (lamă): oțel inoxidabil;
- Material plastic (mâner) din material plastic (ABS);
- Lățime: 3,7 cm;
- Lungimea lamei: 25 cm;
- Lungimea totală (inclusiv mânerul): 37 cm;

Producator:PalmonixCod:APT17-AG611A

Poti comanda online produsul Cutit de Cofetarie cu Lama Lata din Otel Inoxidabil, Maner Ergonomic la pretul de 30lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 30.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 30.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 30.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG611A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG611A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cutit de cofetarie cu lama lata din otel inoxidabil, maner ergonomic

Comanda cu incredere