Brand: Palmonix
GKW-5902340314203

Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru

141.00 lei

Cutie Postala Metalica cu Suport pentru Ziare / Reviste, 45cm, Culoare Negru
Cutie Postala Metalica cu Suport pentru Ziare / Reviste, 45cm, Culoare Negru

Cutie poștală practiă din oțel vopsit. Stilul modern și atemporal nu pot fi ignorate. În plus față de funcțiile de bază, cutia este foarte frumoasa ca design! Fabricata din materiale rezistente la condițiile meteorologice.

Specificații:
-Dimensiuni: 45 x 35 x 10 cm.
-Dimensiune orificiu corespondenta: 30 x 3 cm.
-Oțel vopsit.
-Inserție din oțel inoxidabil.
-Rezistenta la conditiile meteorologice.
-Montaj în interior sau exterior.
-Blocabil.
-Include 2 chei și kit de asamblare.
-Un loc pentru ziare și reviste.
-Are o fereastră de previzualizare a conținutului.

Producator:PalmonixCod:GKW-5902340314203

Poti comanda online produsul Cutie Postala Metalica cu Suport pentru Ziare / Reviste, 45cm, Culoare Negru la pretul de 141lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 141.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 141.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 141.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-5902340314203 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-5902340314203 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cutie postala metalica cu suport pentru ziare / reviste, 45cm, culoare negru

Comanda cu incredere