Brand: Malatec
MXY-6238

Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm

161.00 lei

Cutie Postala Metalica cu Loc pentru Reviste/Ziare, 2 Chei, Culoare Negru, Dimensiuni 37x37x10cm
Cutie Postala Metalica cu Loc pentru Reviste/Ziare, 2 Chei, Culoare Negru, Dimensiuni 37x37x10cm

LOC PENTRU REVISTE / ZIARE - la baza cutiei, aceasta are un loc special pentru ziare, pliante publicitare sau reviste.
SPECIFICAȚII - dimensiuni (lungime / lățime / înălțime) 10/37 / 36,7cm; greutate 3,5 kg.
2 CHEI - setul conține o pereche de chei, deci nu este necesar să faceți o altă copie dacă cutia poștală este folosită de alte persoane.
ELEMENTE DE MONTAJ - sunt inclusi pini de montaj, cu ajutorul cărora se prinde cutia prin orificiile din spate.

SPECIFICAȚII:
-culoare: antracit.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 10/37/36,7 cm.
-greutate set: 3,5 kg.
-greutate cu ambalaj: 3,7 kg.

Setul contine:
-cutie poștală.
-4 pini de montare.

Cutia poștală are un capac in partea superioara care protejaza corespondenta de conditiile meteo, praf, etc. Acest lucru este deosebit de important pentru scrisorile clasice și corespondente care nu sunt rezistente la apă și ar putea fi deteriorate dacă intră în contact cu umiditatea. Clapeta ușor de ridicat are o muchie special profilată, care facilitează deschiderea acesteia. În plus, acest lucru face ca apa care curge pe cutie sau ploaia sa nu pătrunda în spațiul superior între ușă și cutie. Mai mult de atat, in cutie există deschideri de ventilație permit auto-evaporarea excesului de umezeală care se depune în mod natural pe pereții obiectelor închise.

Ușa frontala se închide cu cheia și se deschide la un unghi suficient de larg pentru a permite accesul ușor în interiorul cutiei poștale și, prin urmare, extragerea eficientă a corespondenței. La baza cutiei există un loc special pentru ziare, reviste publicitare sau pliante.

Setul conține două chei, deci nu este necesar să faceți o copie suplimentară dacă cutia poștală este utilizata de mai multe persoane. Cutia de corespondență are și găuri speciale de montare . Folosind diblurile furnizate în set, se insurubeaza doar la suprafața pe care urmează să fie plasat.

Culoarea clasică si designul cutiei se potrivește cu orice tip de suprafață, indiferent de structura și culoarea sa.

Producator:MalatecCod:MXY13-6238

Poti comanda online produsul Cutie Postala Metalica cu Loc pentru Reviste/Ziare, 2 Chei, Culoare Negru, Dimensiuni 37x37x10cm la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6238 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6238 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cutie postala metalica cu loc pentru reviste/ziare, 2 chei, culoare negru, dimensiuni 37x37x10cm

Comanda cu incredere