Brand: ATL
APT-CA14A

Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari

103.00 lei

+
Cutie Caseta Eleganta pentru 10 Ceasuri , Bijuterii sau Bratari

Cutie suport pentru 10 ceasuri sau bratariCA14 Caseta suport pentru 10 ceasuriExtrem de practic pentru 10 ceasuri de mâna saubratari.Caracteristicile produsului:Este foarte practic si bine gândit, astfel încât saputeti stoca convenabil ceasuri.
Sistemul blocare din metal solid ofera protectiebuna pentru colectia de ceasuri.
Acoperit din material lacuit elegant numit pieledin PVC.
Centrul cutiei este dintr-un material de pluscaptusit moale. Capacul are o fereastratransparenta, prin care se poate vedea ce este îninteriorul cutiei.
Caseta este cadoul ideal. Este extrem de practic siprotejeaza ceasurile de praf si zgârieturi.
Dimensiuni: 25,5cm x 20cm x 8cmby ManiaMall.roProducator:ATLCod:ANN2-CA14A

Poti comanda online produsul Cutie Caseta Eleganta pentru 10 Ceasuri , Bijuterii sau Bratari la pretul de 103lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 103.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 103.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 103.00 lei cat costa produsul cu codul APT-CA14A nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-CA14A atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cutie caseta eleganta pentru 10 ceasuri , bijuterii sau bratari

Comanda cu incredere