Brand: Palmonix
MXY-5708

Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm

20.00 lei

+
Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm
Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm

SPECIFICAȚII:
-dimensiuni (lungime / lățime): 44-83 / ~ 4,8 cm.
-circumferință: 88-166cm.
-lungimea totală: 175cm
-greutate: 55g.
-greutate cu ambalaj: 75g.

Protecția adecvată a bagajelor este confortul si linistea călătoriei. Cureaua pentru bagaje este un accesoriu de călătorie ușor de utilizat și eficient, care vă va ajuta să protejați valiza, geanta sau rucsacul de deschiderea neașteptată.




Cantitatea mare de obiecte transportate în bagaje seamnifică faptul că uneori încuietorile standard nu pot suporta supraîncărcarea. Toate hainele sunt apoi expuse riscului de vărsare la momentul și locul nepotrivite. Pentru a vă proteja împotriva acestui tip de eveniment, merită să folosiți o centură pentru bagaje.

Produsul este confecționat dintr-un material cu o țesătură de fibre strânse cu închidere prin cataramă. Lungimea sa poate fi ajustată cu precizie la circumferința valizei. Se montează pe principiul curelei standard. Înfășurați-o în jurul bagajelor și fixați-o.





Producator:PalmonixCod:MXY23-5708

Poti comanda online produsul Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5708 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5708 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Curea exterioara ajustabila pentru protectie bagaje, valize calatorii, multicolora, lungime 175cm

Comanda cu incredere