Brand: Mesko
ADL-MS 6013

Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru

137.00 lei

+
Cuptor Electric Mesko, Volum 9L, Putere 1000W, 3 Moduri Incalzire, Timer, Suport pentru Tava si Gratar, Culoare Negru
Cuptor Electric Mesko, Volum 9L, Putere 1000W, 3 Moduri Incalzire, Timer, Suport pentru Tava si Gratar, Culoare Negru

Cuptorul electric este prevazut cu suport pentru grătar și tavă de copt. Permite prepararea fipturilor, a prajiturilor si a altor feluri de mancare care necesita coacere. Cuptorul vă permite să alegeți modul de incazire/coacere: partea de jos, partea de sus sau ambele in acelasi timp. Elementele de încălzire au fost făcute dintr-un cuarț ceea ce le face durabile și fiabile. Datorită unui timmer utilizatorul este informat când trece timpul setat, prin urmare, este mult mai puțin probabil să ardeti friptura.

Caracteristici:

-Capacitate 9 L
-Putere 1000 W
-2 elemente de încălzire din cuarț
-Timer 60 de minute
-3 moduri de încălzire:
-dimensiune exterioara: 36,6 x 27,4 x 20,4 (cm)
-dimensiune interiora: 26,8 x 20,2 x 16,6 (cm)
-culoare negru

Producator:MeskoCod:ADL19-MS 6013

Poti comanda online produsul Cuptor Electric Mesko, Volum 9L, Putere 1000W, 3 Moduri Incalzire, Timer, Suport pentru Tava si Gratar, Culoare Negru la pretul de 137lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 137.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 137.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 137.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 6013 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 6013 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cuptor electric mesko, volum 9l, putere 1000w, 3 moduri incalzire, timer, suport pentru tava si gratar, culoare negru

Comanda cu incredere