Brand: Iso Trade
MXY-5646

Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru

56.00 lei

+
Cuier Metalic tip Pom cu 3 Nivele si 12 Agatatori, Culoare Negru
Cuier Metalic tip Pom cu 3 Nivele si 12 Agatatori, Culoare Negru

Un cuier de haine din oțel cu o bază trepied stabilă este o necesitate în fiecare casă sau birou. Are un total de 12 cârlige pentru haine - 8 scurte și 4 lungi.

Mai mult, datorită posibilității de deșurubare și pliere a cuierului, este convenabil să îl transportați și să îl depozitați (de exemplu, acesta poate fi ascuns în vară când nu mai purtăm jachete) și atunci când este necesar din nou, puteți înșurubați-o din nou.
SPECIFICAȚIE

material: oțel
culoare: negru
măsurători (înălțime / lățime): 175x46.5cm
greutatea cuierului: 1 kg
greutate cu ambalaj: 1,3 kg

Producator:Iso TradeCod:MXY11-5646

Poti comanda online produsul Cuier Metalic tip Pom cu 3 Nivele si 12 Agatatori, Culoare Negru la pretul de 56lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 56.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 56.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 56.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5646 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5646 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cuier metalic tip pom cu 3 nivele si 12 agatatori, culoare negru

Comanda cu incredere