Brand: IsoTrade
MXY-5344

Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz

54.00 lei

Cuier Metalic Tip Pom, 12 Agatatori pe 3 Nivele, Inaltime 175cm, Culoare Roz
Cuier Metalic Tip Pom, 12 Agatatori pe 3 Nivele, Inaltime 175cm, Culoare Roz

Caracteristici:
NUMĂR DE AGĂȚĂTORI - până la 12 agatatori pentru haine, palarii sau umbrele.
3 NIVELE DE SUSPENDARE - cârligele situate pe 3 nivele vă permit să plasați diferite tipuri de îmbrăcăminte, palarii sau umbrele.
SPECIFICAȚII - culoare roz; dimensiuni 42/42 / 175cm; greutate cuier: 1,5 kg.
CAPACE PROTECTIE PLASTIC - protejează împotriva deteriorării hainelor și protejează suprafața pe care este amplasată cuierul.
MONTARE UȘOARĂ - necesită numai prinderea cârligelor individuale în locurile potrivite și înșurubarea lor. In set sunt incluse șuruburi.

SPECIFICAȚII:
-culoare: roz.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 42/42 / 175cm.
-înălțimea cârligelor (joasă / medie / mare): 93,5 / 133,5 / 175cm.
-greutatea cuierului: 1,5 kg.
-greutate cu ambalaj: 1,7 kg.

Utilizand un cuier nu numai că oferă confort și spatiu, dar face ca imbracamintea să fie într-o stare bună, în caz de vreme ploioasă se pot usca repede și nu ocupă mult spațiu în incinta.

Designul simetric, cu până la 12 cârlige pe trei nivele, menține un număr mare de jachete. Suportul este de asemenea potrivit pentru depozitarea articolelor in genul palariilor, a eșarfelor, precum și a umbrelelor.

Unghiul cârligelor asigură ca obiectele suspendate sa nu alunece, chiar dacă sunt atinse accidental. Capacele speciale, montate la capătul tuburilor, vă permit să agatați hainele în siguranță, chiar și pe cele care nu au bucle pentru a fi agățate in cuier. Capace similare sunt montate pe partea inferioară a picioarelor cuierului, astfel încât nu există niciun risc de deteriorare a stratului pe care se află. Suprafața netedă a cuierului ușurează menținerea curățeniei.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-5344

Poti comanda online produsul Cuier Metalic Tip Pom, 12 Agatatori pe 3 Nivele, Inaltime 175cm, Culoare Roz la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5344 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5344 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cuier metalic tip pom, 12 agatatori pe 3 nivele, inaltime 175cm, culoare roz

Comanda cu incredere