Brand: GoodHome
MSTR-YLT-0603-ALB

Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm

135.00 lei

+
Cuier Metalic Elegant Tip Pom, Culoare Alb, Inaltime 180cm
Cuier Metalic Elegant Tip Pom, Culoare Alb, Inaltime 180cm

Elegant și, în același timp, robust, cuierul GoodHome este o combinație unică de estetică și durabilitate.
Acesta atrage atenția asupra performanțelor sale solide, a practicității și a designului modern.
Modelul a fost fabricat din materiale de cea mai bună calitate.
Cuierul este perfect în fiecare casă și birou unde nu există suficient spațiu.

SPECIFICAȚII TEHNICE:
-Greutate totală: 5.5 kg.
-Dimensiune pachet: 61 x 21 x 6 cm.
-Culoare: Alb.
-Construcție: metal.
-Timp de montare: 10 min.

Dimensiuni:
-Înălțimea cuierului: 176 cm.
-Lățime: 50 cm.

Producator:GoodHomeCod:MSTR2-YLT-0603-alb

Poti comanda online produsul Cuier Metalic Elegant Tip Pom, Culoare Alb, Inaltime 180cm la pretul de 135lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 135.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 135.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 135.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-YLT-0603-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-YLT-0603-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cuier metalic elegant tip pom, culoare alb, inaltime 180cm

Comanda cu incredere