Brand: Automax
ATX-0078

Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone

90.00 lei

Cric Auto Mecanic Clasic Automax tip Foarfeca, Capacitate 2 Tone

Cric Auto Mecanic Clasic Automax tip Foarfeca, Capacitate 2 Tone


Ideal pentru reparatii, putand fi folosit in plan orizontal pentru numeroase tipuri de lucrari ce necesita ridicarea obiectelor grele.- Actionare cu levier de ridicare.
- Capacitate de sustinere 2000kg.
- Inaltime de ridicare de la 98 mm la 442 mmProducator:AutoMaxCod:ATX2-0078

Poti comanda online produsul Cric Auto Mecanic Clasic Automax tip Foarfeca, Capacitate 2 Tone la pretul de 90lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 90.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 90.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 90.00 lei cat costa produsul cu codul ATX-0078 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ATX-0078 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cric auto mecanic clasic automax tip foarfeca, capacitate 2 tone

Comanda cu incredere