17:00:00
Comanda acum si primesti cadou un Voucher de Cumparaturi MotorVIP !
Valoare Voucher: 79.10 lei
Promotie activa de la orele 12:00 pana la orele 17:00 • Cuponul primit reduce 10% din comanda in care este folosit

Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203

CRD-KEG8203
Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203
- KEG8203Descriere: Covorasele auto sunt realizate din materie prima de cea mai buna calitate - din cauciuc TPR. Cea mai buna alegere raportata la calitate si pret. Nu prezinta modificari la temperaturi scazute sau ridicate - nu devin rigide pe ger si nu se inmoaie la caldura. Nu se deterioreaza la frecare si indoire. Calitatea este confirmata printr-o garantie cu privire la perioada de 24 de luni de la data achizitionarii. Un card de garantie este atasat la produs.
Datorita marginilor inaltate si a structurii "cu dungi" de la suprafata acestora acestea "colecteaza" praful, nisipul, zapada, apa si alti poluanti care ajung in autoturism prin intermediul incaltamintei, de unde mai tarziu ii puteti elimina cu usurinta fara a necesita curatarea podelei masinii.
Covorasele auto Santorini sunt produse in marime universala, cu posibilitatea de montaj simplu prin taiere cu o foarfeca obisnuita.
Detalii ambalaj :

EAN

Ambalaj: Umeras

Inaltime: 780 mm

Latime: 490 mm

Adancime: 20 mm

Greutate: 3.9 kg
Producator:Kegel-Blazusiak Poland
Cod:CRD-KEG8203

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 79.10 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 79.10 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 79.10 lei cat costa produsul cu codul CRD-KEG8203 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-KEG8203 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203 , Producator Kegel-Blazusiak Poland , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Covorase cauciuc universale Santorini 4buc - CRD-KEG8203

Comanda cu incredere

Bandouri Tuning