Brand: GTL
GTL-B38

Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere

64.00 lei

+
Covoras Tip Puzzle pentru Copii, 26 Piese din Spuma Moale, Multicolor cu Litere
Covoras Tip Puzzle pentru Copii, 26 Piese din Spuma Moale, Multicolor cu Litere

Puzzle-urile pot îndeplini diverse funcții: ca un suport pentru joacă și odihnă, o formă de învățare, copilul se familiarizează cu literele și, de asemenea, stimulează simțul viziunii, atingerii și abilităților manuale și motorii.
Fiecare dintre puzzle-urile pătrate are o literă detașabilă în ea.

Specificație:
dimensiunea puzzle-ului 29x29cm
numărul de puzzle-uri din set: 26pcs
grosime: 0,8 cm

Producator:GTLCod:GTL6-B38+B

Poti comanda online produsul Covoras Tip Puzzle pentru Copii, 26 Piese din Spuma Moale, Multicolor cu Litere la pretul de 64lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 64.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 64.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 64.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-B38 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-B38 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Covoras tip puzzle pentru copii, 26 piese din spuma moale, multicolor cu litere

Comanda cu incredere