Brand: IsoTrade
MXY-6402

Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm

65.00 lei

+
Covoras Termic Interactiv Educational cu Fructe, Legume si Litere pentru Copii, Dimensiuni 180x200cm
Covoras Termic Interactiv Educational cu Fructe, Legume si Litere pentru Copii, Dimensiuni 180x200cm

SPECIFICAȚII:
-Culoare: multicolor.
-Material: polietilenă.
-Vârstă: de la 3 ani.
-Certificat: CE, EN71.
-Dimensiuni (lungime / lățime / grosime): 180/200/0,5cm.
-Greutate set: ~ 500g.
-Greutate cu ambalaj: 600g.

Un covor termic este un lucru extrem de practic. Covorașul este ideal pentru mai mulți copii sau mai multe jucării diferite în același timp, inclusiv, de exemplu, pentru o pistă auto extinsă. Produsul asigură o ședere confortabilă și se poate aseza pe podea sau pe iarbă, fără teamă de a se răci sau de igienă neadecvata pentru copii. Este ideal pentru utilizare atât în a€‹a€‹interior, cât și în exterior.

Covorasul are față dublă și foarte colorat. Culorile și aplicațiile vii atrage atenția copiilor și îi încurajează să o folosească repetat. Pe o parte, covorasul are tipărite imagini de poveste cu diferite figuri, animale, fructe, ciuperci etc. Pe cealaltă parte, există cifre și litere care permit, printre altele, învățarea acestora și învățarea culorilor. Această soluție îndeplineste o funcție educațională și ajuta la dezvoltarea copilului.

Materialul din care a fost confecționat covorasul este rezistent la umiditate și nu absoarbe apă. Nu trebuie să ne facem griji daca copilul va rasturna sucul sau altre lichide, deoarece covorasul este ușor de curățat. Are margini finisate frumos și este, de asemenea, rezistent, ceea ce se traduce în rezistenta produsului și durata utilizării acestuia.

Materialul pliabil după ocupă puțin spațiu, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la depozitarea acestuia. După ambalare în husa de protecție atașata, îl puteți transporta rapid și ușor într-un alt loc, de exemplu în grădină, în parc, la plajă sau într-o călătorie. Husa are un mâner. Produsul este ideal pentru uz personal, precum și pentru grădinițe, spitale pentru copii și centre de îngrijire și educare.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6402

Poti comanda online produsul Covoras Termic Interactiv Educational cu Fructe, Legume si Litere pentru Copii, Dimensiuni 180x200cm la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6402 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6402 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Covoras termic interactiv educational cu fructe, legume si litere pentru copii, dimensiuni 180x200cm

Comanda cu incredere