Brand: IsoTrade
MXY-6160

Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen

43.00 lei

+
Covoras Aqua Doodle pentru Colorat si Desenat + 2 Markere Waterpen
Covoras Aqua Doodle pentru Colorat si Desenat + 2 Markere Waterpen

SPECIFICAȚII:
-material: plastic.
-vârstă: de la 3 ani
-certificat: CE, EN 71.
-dimensiuni covoras (lungime / lățime): 58 / 78cm.
-greutate set: 180g.

Setul include:
-covoras pentru desen.
-2 markere cu apă.

Un covor de apă pentru desen este o idee minunată pentru cei tineri de a începe aventura cu pictura. De asemenea, poate deveni o sursă de inspirație pentru viitoarele mici talentele.

Datorită utilizării markerelor de apă speciale, distracția nu prezintă riscul de a picta podeaua, pereții sau fața copilului. Markerele garantează că, după terminarea jocului, acestea vor fi curate și ordonate. Lipsa dezordinii economisește timp pentru curățare, precum și nervi inutili. Markerele magice pot fi umplute cu apă de mai multe ori, ceea ce înseamnă că distracția nu se termină niciodată. După ce desenul se usucă, picturia dispare și puteți desena din nou! Covorasele pot fi, de asemenea, folosite de cei mici fara să se joace cu markeri.

Covorasul are un aspect atrăgător, plin de culoare. Rama a fost împărțită în 4 părți egale, care vă permit să creeați desene în nuanțe de verde, roșu, portocaliu și albastru. În jurul covorului există desene pe care copilul le poate urma ca model. Covorasul nu are doar un rol distractiv, ci si acela de a învața, influențand dezvoltarea copilului. Dezvoltă imaginația, stimulează creativitatea și îmbunătățește abilitățile manuale. Este folosit pentru a exersa desenul, dar este, de asemenea, util în învățarea cifrelor, literelor, formelor și a culorilor. Influențează pozitiv abilitățile sociale și de integrare.

Covorașul este ușor, la îndemână și pliabil, astfel încât să îl puteți duce cu ușurință în grădină, parc, la grădiniță, la un prieten sau coleg, precum și intr-o excursie sau vacanță. Partea inferioară este impermeabilă, astfel încât să o puteți pune, de exemplu, pe iarba umedă. Dupa pliere necesita foarte putin spatiu, deci este usor de depozitat chiar si intr-o camera cu o dimensiune mica. Covorasul poate fi folosit ca joaca pentru o singura persoana sau într-un grup mai mare. Covorașul este grozav pentru un cadou atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-6160

Poti comanda online produsul Covoras Aqua Doodle pentru Colorat si Desenat + 2 Markere Waterpen la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6160 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6160 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Covoras aqua doodle pentru colorat si desenat + 2 markere waterpen

Comanda cu incredere