Brand: IsoTrade
MXY-4778

Costum de craciunita, rochita + curea si caciula

75.00 lei

+
Costum de Craciunita, Rochita + Curea si Caciula
Costum de Craciunita, Rochita + Curea si Caciula

Costum de Craciunita - Rochie + curea si caciula

Costum pentru femei de Crăciun - rochie, curea și pălărie - Doamna Craciun.
Este costumul perfect pentru Crăciun, dar și pentru alte evenimente sau promoții etc.

SPECIFICAȚII:

-greutatea setului: 400g.
-material: imitatie velur.

DIMENSIUNI:

-rochie dimensiuni (umeri / talie / sold): 55x55x120cm.
-caciula (lungime / lățime): 45x30cm.
-curea (lungime): 130cm.

*Dimensiunile sunt luate pe materialul plat.

Continut set:

-Rochie
-Caciula
-Curea

O rochie de iarna frumoasa pentru deghizat femei / doamne Craciun. Include o caciula, o rochie cu ornamente din blană moale și o curea. Costumul este perfect pentru Crăciun, dar și alte petreceri, promoții etc. Material foarte placut, imitatie velur.

Producator:IsoTradeCod:MXY5-4778

Poti comanda online produsul Costum de Craciunita, Rochita + Curea si Caciula la pretul de 75lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Costum de craciunita, rochita + curea si caciula , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Costum de craciunita, rochita + curea si caciula poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 75.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Costum de craciunita, rochita + curea si caciula prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 75.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 75.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4778 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Costum de craciunita, rochita + curea si caciula se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4778 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Costum de craciunita, rochita + curea si caciula , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Costum de craciunita, rochita + curea si caciula a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Costum de craciunita, rochita + curea si caciula

Comanda cu incredere