Brand: ATL
APT-BQ27

Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru

40.00 lei

+
Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare Albastru
Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare Albastru

Coș de picnic termic spațios - de neînlocuit într-un camping de vară în aer liber sau la plaja . Menține temperatura mult timp. Structura termica și manerul de prindere din cauciuc asigură un transport sigur ale produselor din interior.

Caracteristicile produsului:
-Coș termic practic pentru depozitarea alimentelor, ideal pentru un picnic in parc, grădină sau plajă.
-Acesta se poate folosi excelent ca un coș de cumpărături.
-Construit dintr-un cadru puternic din aluminiu și acoperit cu un strat de folie termică din aluminiu - coșul păstrează temperatura produselor introduse mult timp.
-Rama și mânerul pliabil - poate fi pliat rapid.
-În plus, mânerul de prindere a fost acoperit cu cauciuc, astfel încât coșul se transportă confortabil.
-Peretii coșului sunt rigidizati, ceea ce face mai ușoara aranjarea produselor în coș.
-În partea de jos a coșului acesta are plasata protectie pentru materialul coșului împotriva umezelii de la sol.
-Coșul este strâns fixat cu un fermoar.
-Se caracterizează printr-un aspect modern și estetic.
-Materialul este rezistent la apă si foarte ușor de curățat.
-Culoare: albastru.
-Dimensiunile externe cos (cu mâner): 44 (lungime) x 40 (înălțime) x 28 cm (lățime).
-Dimensiuni externe coș (fără mâner): 44 (lungime) x 22 (înălțime) x 28 cm (lățime).
-Dimensiuni interne: 40 (lungime) x 22 (înălțime) x 25 cm (lățime).

Producator:ATLCod:APT12-BQ27

Poti comanda online produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare Albastru la pretul de 40lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 40.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 40.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 40.00 lei cat costa produsul cu codul APT-BQ27 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-BQ27 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, dimensiuni 44x22x28cm, culoare albastru

Comanda cu incredere