Brand: IsoTrade
MXY-869

Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu

39.00 lei

+
Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare Rosu
Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare Rosu

Caracteristici:
-TERMIC - mentine temperatura rece a bauturilor, sucurilor de fructe si gustarilor.
-MANER PLIABIL - permite transportul ușor și rapid.
-SPECIFICAȚII - Rosu; material sintetic; interior din peliculă termică; dimensiuni 20x43x23cm; greutate ~ 470g.
-VERSATIL - perfect pentru excursii de vară la mare, la munte, la picnic în parcul orașului, sau oriunde altundeva.
-PICIOARE ANTI-ALINECARE - datorită picioarelor coșul este stabil, nu alunecă.

SPECIFICAȚII
-culoare: rosu
-Material exterior: sintetic
-material interior: folie termica
-dimensiuni (înălțime / lungime / lățime): 23x47x27,5cm
-Greutate: ~ 470g

Interiorul coșului a fost căptușit cu folie termică, care asigură o izolație excelentă pentru produsele alimentare din acesta. Partea inferioară a coșului a fost intarita pentru a asigura o stabilitate mai bună.

Producator:IsoTradeCod:MXY8-869

Poti comanda online produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare Rosu la pretul de 39lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 39.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 39.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 39.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-869 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-869 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cos picnic izolat termic cu maner pliabil, culoare rosu

Comanda cu incredere