Brand: Palmonix
MXY-2353

Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru

64.00 lei

+
Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, Culoare Albastru
Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, Culoare Albastru

SPECIFICAȚII:
-Se potrivește bicicletelor cu dimensiuni cadru: 20 ", 24", 26 ", 27", 28 ".
-Montat pe ghidon cu un mâner "CLICK".
-Foarte spațios, se potrivește cu ușurință, are un mâner confortabil de transportat.
-Culoare: albastru.
-Material: răchită.
-Set: coș + elemente de asamblare.
-Dimensiuni externe: 35/24/23 cm.
-Încărcare (capacitatea de încărcare - pe bicicletă): 5 kg.
-Încărcare (capacitatea de încărcare - transportat manual): 10 kg.
-Distanța de montare: 5,5 cm.
-Greutate: ~ 450 g.

Producator:PalmonixCod:MXY22-2353

Poti comanda online produsul Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, Culoare Albastru la pretul de 64lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 64.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 64.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 64.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-2353 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-2353 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cos pentru bicicleta portabil cu maner, model impletit cu montare pe ghidoane, culoare albastru

Comanda cu incredere