Brand: IsoTrade
MXY-6106

Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde

140.00 lei

+
Cort Pliabil de Joaca pentru Copii, Interior sau Exterior, Culoare Verde
Cort Pliabil de Joaca pentru Copii, Interior sau Exterior, Culoare Verde

SPECIFICAȚII:
-culoare: roz.
-material: poliester, plastic.
-vârstă: de la 3 ani.
-certificat: CE, EN71.
-dimensiuni: 135/135 / 140cm.
-greutate: 1.67kg.

Cortul este perfect pentru copilul dvs., pentru a se juca în grădină, afară sau in casă. Stimulează imaginația și permite copilului sa petreaca timp singur sau într-un grup mai mare fără restricții de vârstă.

Perfect pentru orice călătorie - după pliere necesită un spațiu extrem de redus pentru depozitare. Fabricat din material sintetic rezistent.

Materialul este cu siguranta un insotitor de neinlocuit in timpul pranzurilor copiilor. Are o bază hexagonală, 6 intrari și un vârf în formă de piramidă. Jucăria are un aspect atractiv. Culoarea de acoperire verde și bulinele fine, fără îndoială, dau valoare estetică. Intrările sunt acoperite cu perdele albe semitransparente care se combină perfect cu cortul. Perdelele pot fi legate sau în diverse moduri folosind panglici decorative. Soluția aplicată împreună cu panglicile adaugă farmec și, de asemenea, adaugă varietate la distracție.

Dimensiunea cortului permite joaca pentru mai multi copii in același timp, sau plasarea în interior a mai multor jucarii, perne sau alte accesorii, ceea ce asigură confortul și satisfacția în utilizare. Este ideal pentru frați sau pentru a juca cu prietenii.

Cortul senzațional este recomandat atât pentru băieți, cât și pentru fete.

Produsul este ideal atât pentru instalarea în interior, cât și în exterior, de exemplu în grădină sau în parc.

Cortul se caracterizează prin asamblare rapidă și simplă. Nu necesită experiență tehnică sau instrumente suplimentare. Rama ușoară cu metoda de prindere "push-in" permite o distribuție eficientă și ușoară.

Datorită elementelor pliabile, depozitarea sau transportul sunt ușoare.

Arată frumos seara, cu un decor suplimentar sub formă de ghirlande de iluminat.

Cortul va fi ideal pentru utilizarea în locuințe private, precum și pentru a fi folosit intr-o grădiniță sau un centru de îngrijire a copiilor.

Un cort de poveste este o idee extraordinara de cadouri care va aduce un zambet multor copii!

Producator:IsoTradeCod:MXY14-6106

Poti comanda online produsul Cort Pliabil de Joaca pentru Copii, Interior sau Exterior, Culoare Verde la pretul de 140lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 140.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 140.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 140.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6106 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6106 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cort pliabil de joaca pentru copii, interior sau exterior, culoare verde

Comanda cu incredere