Brand: IsoTrade
MXY-4883

Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz

54.00 lei

+
Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare Roz
Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare Roz

CORT PENTRU COPII:
-deschidere din față (închidere cu scai) și de sus prin acoperiș, ferestre cu plasa.
-acesta poate fi folosit ca o piscină uscată.
-ușor de pliat.
-datorită husei atașate cu mânere, transportul și depozitarea cortului pliabil va fi extrem de ușoară.

SPECIFICAȚII:
-culoare: roz
-dimensiuni: 70x85x100cm.
-greutate cort: 585g.
-greutate cu ambalaj: 800g.

Setul contine:
-cort.
-acoperiș.
-husa.

Distracție plăcută pentru cei mici. Un cort din material - un loc de joacă pentru copii. Cortul se deschide din față (închiderea cu scai) și de sus prin acoperiș, ferestrele cu plasa.

Perfect pentru copilul dvs. , pentru a se juca în grădină, afară sau in casă. Poate fi folosit ca o piscină uscată. Cortul este ușor de asamblat, iar datorită husei atașate cu mânere, transportul și depozitarea acestuia pliat va fi extrem de ușoară.

Perfect pentru fiecare călătorie - după pliere necesită un spațiu extrem de redus pentru depozitare. Fabricat din material sintetic rezistent.

Corturil are certificat CE și a fost testat în conformitate cu următoarele standarde:

PN-EN 71-1: 2011 Siguranța jucăriilor - partea 1: proprietăți mecanice și fizice
PN-EN 71-2 + A1: 2007 Siguranța jucăriilor - inflamabilitate
PN-EN 71-3: 1998 Siguranța jucăriilor - migrarea anumitor elemente.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-4883

Poti comanda online produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare Roz la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-4883 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-4883 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cort pliabil de joaca pentru copii, dimensiuni 70x85x100cm, culoare roz

Comanda cu incredere