Brand: GoodHome
MSTR-SP-003N

Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde

300.00 lei

Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde
Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde

Pavilion ideal pentru gradina in timpul petrecerilor, evenimentelor, concertelor. Protejeaza impotriva soarelui, a ploii sau a conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, funcționează perfect ca un cort comercial.

- Pavilion ideal pentru aranjarea în aer liber
- Construcție stabilă cu fixare la sol
- Materialul este rezistent la ploaie și la lumina soarelui
- Pereți cu plasă de țânțari care asigură un interior luminos și protejează împotriva insectelor
- Perete de intrare cu fermoar
- Greutate: 12 kg
- Culoare:alb/verde.

Specificatii:
- Lungimea peretelui: 200 cm
- Diametru: 400 cm
- Înălțime: 200 - 250 cm
- Cadru: oțel acoperit cu pulbere
- Panouri de acoperis și laterale : polietilenă
- Diametrul țevii: 32/19/19 mm
- 6 pereți cu plasă de țânțari
- peretele de intrare este închis cu un fermoar
- Rezistent la ploaie și vânt plastic

Setul contine:
- cuie si bolturi;
- cabluri de stabilizare;
- cadru armat;
- acoperiș;
- 6 pereți laterali;
- conectori.

Producator:GoodHomeCod:MSTR7-SP-003N

Poti comanda online produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde la pretul de 300lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 300.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 300.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 300.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-SP-003N nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-SP-003N atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali, 2x2x2m, alb/verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente, cu 6 pereti laterali,  2x2x2m, alb/verde

Comanda cu incredere