Brand: Malatec
MXY-1651

Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb

156.00 lei

+
Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare Alb
Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare Alb

Set cu 2 pereti cu ferestre si pavilion. Capacitatea de a folosi pavilionul in orice configuratie - cu sau fara pereti.
SPECIFICATII - PE manta 100g / m2, alb; dimensiuni 300x300x247cm; tuburi 25/19/19 mm; greutate 6,4 kg.
VERSATIL - perfect de adaptat în timpul petrecerilor, evenimentelor, concertelor, dar și ca un cort comercial.

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb.
material: oțel + invelis din PE 100g / m2.
-dimensiuni externe (lungime / lățime / înălțime): 300x300x240cm.
-diametru tuburi: 25/19/19 mm.
-greutate pavilion: ~ 7 kg.

Setul include:
-cadru, elemente de asamblare, cabluri.
-acoperisul cortului (pavilionul).
-2 pereți.

Pavilion ideal pentru gradina in timpul petrecerilor, evenimentelor, concertelor. Protejeaza impotriva soarelui, a ploii sau a conditiilor meteo nefavorabile. De asemenea, funcționează perfect ca un cort comercial.

AVERTIZARE! Pavilionul este potrivit numai pentru vremea fără vânt.

Deschideți cu grijă cutia de carton pentru a nu tăia cortul.

Producator:MalatecCod:MXY8-1651

Poti comanda online produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare Alb la pretul de 156lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 156.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 156.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 156.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1651 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1651 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cort pavilion pentru gradina, curte sau evenimente 3x3m, culoare alb

Comanda cu incredere