Brand: Palmonix
MXY-7911

Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin

159.00 lei

+
Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare Bleumarin
Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare Bleumarin

SPECIFICAȚII:
-culoare: bleumarin.
-material: oțel + prelata din PE 100g / m2.
-dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 300 / 300 / 250cm.
-diametru tuburi: 25/19/19 mm.
-Greutate: ~ 6.5 kg.

Setul include:
-cadru.
-acoperis pavilion.
-corzi si pini montare.

Pavilionul este perfect pentru gradina, curte, este, de asemenea, portabil - îl puteți lua cu dvs intr-o excursie, camping, eveniment, etc - datorită dimensiunilor sale mici, atunci când pliat, este ideal pentru transport.

1. PRINDERE CU VELCRO
Prinderea cu scai permite instalarea rapidă și îndepărtarea acoperișului pavilionului.

2. PIOARE STABILE
Ele oferă posibilitatea de a prinde pinii în pământ, făcând pavilionul stabil.

3. ASAMBLAREA RAPIDĂ
Setul include toate elementele de montaj necesare. Asamblarea pavilionului nu necesită unelte suplimentare.

4. ACOPERIS CONSOLIDAT
Construcția este consolidată cu prinderi speciale, datorită cărora acoperișul este suplimentar consolidat.

Producator:PalmonixCod:MXY22-7911

Poti comanda online produsul Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare Bleumarin la pretul de 159lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 159.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 159.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 159.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-7911 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-7911 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cort pavilion pentru curte, gradina sau evenimente, dimensiuni 3x3m, culoare bleumarin

Comanda cu incredere