Brand: Malatec
MXY-5528

Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb

241.00 lei

+
Cort Pavilion 3x3m pentru Curte, Gradina sau Evenimente, Culoare Alb

Cort Pavilion 3x3m pentru Curte, Gradina sau Evenimente, Culoare AlbUșor de asamblat și practică. Nu numai cu aceste caracteristici, acest pavilion la prețuri rezonabile este alegerea perfectă atunci când sunteți de barbecue, de pescuit, la un festival, de conducere în aer liber sau doar vizitarea oaspeților în grădină, dar au nevoie de o protecție impermeabilă și rezistent la soare. Un acoperiș ușor de instalat este soluția perfectă. Designul deschis oferă acces din toate cele patru laturi.Deschideți cu grijă caseta pentru a evita deteriorarea foișorului!Pentru a monta foișorul, pur și simplu deblocați (apăsați) captura de metal și glisați banchetul în afară ca o umbrelă. A se vedea și imaginea din această ofertă. În funcție de înălțimea pavilionului și de cantitatea de material care urmează să fie întinsă, cârligele de la capetele materialului sunt introduse într-unul din găurile piciorului.Pavilioanele noastre au un acoperiș din material special. Coajă este un poliester 210D care este impermeabil. Partea inferioară, pe de altă parte, are un filtru UV 30 care reflectă razele solare. În plus, cadrul din pavilioanele noastre este mai greu, din metal mai gros, ceea ce îmbunătățește stabilitatea și rezistența pavilionului.
SPecificatii:Culoare: bej, albastru, gri, verde
Stelaj: metal + plastic
Material: Poliester 210D
Tuburi: 25x25 / 20x20 / 10x20mm
Dimensiuni (lățime / lungime / înălțime): 300x300x258cm
Greutate: ~ 11 kg

Producator:MalatecCod:MXY11-5528

Poti comanda online produsul Cort Pavilion 3x3m pentru Curte, Gradina sau Evenimente, Culoare Alb la pretul de 241lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 241.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 241.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 241.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5528 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5528 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cort pavilion 3x3m pentru curte, gradina sau evenimente, culoare alb

Comanda cu incredere