Brand: Iplay
MSTR-NA-8153

Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior

73.00 lei

Cort de Joaca pentru Copii tip Masina de Pompieri, Interior Exterior
Cort de Joaca pentru Copii tip Masina de Pompieri, Interior Exterior

Cortul se potrivește perfect într-o cameră pentru copii sau în camera de zi.
Datorită partii inferioare impermeabile, este ideal pentru interior și exterior.
Asamblarea rapidă, ușoară și dimensiunile mici vor face mai ușor stocarea permitand si transportul acestuia in călătorii.

Caracteristici:
-Datorită cadrului special, îl puteți desfasura într-un minut.
-Potrivit pentru joaca in casă, grădină sau pe terasă.
-Certificat CE.
-Material: 100% poliester.
-Vârsta: 3+.

Dimensiuni:
-Lungime: 110 cm.
-Lățime: 70 cm.
-Înălțime: 70 cm.

Producator:iPlayCod:MSTR4-NA-8153

Poti comanda online produsul Cort de Joaca pentru Copii tip Masina de Pompieri, Interior Exterior la pretul de 73lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 73.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 73.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 73.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-NA-8153 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-NA-8153 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Cort de joaca pentru copii tip masina de pompieri, interior exterior

Comanda cu incredere