Brand: Inny
TKG-248

Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w

59.00 lei

+
Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12V, 260PSI, putere 90W
Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12V, 260PSI, putere 90W

Un compresor de înaltă calitate cu alimentare priză brichetă 12V auto. Ideal pentru pomparea tuturor tipurilor de obiecte, cum ar fi roți auto, roți biciclete, mingi, saltele etc.

Setul conține:
-Compresor cu cablu, priza brichetă și manometru.
-Set de capete pentru umflarea roților, mingilor, saltelelor etc.

Specificații:
-Presiune 260 PSI 18 kg / cm3 (acestia sunt parametrii de pompare efectivi).
-Ideal pentru pomparea roților, a mingilor, a saltelelor etc.
-Furtun de aer cu o lungime de aproximativ 50 cm cu o supapă de închidere.
-Capete pentru pomparea articolelor sportive - 3 piese.
-Indicator de presiune (manometru).
-Tensiune: 12V.
-Putere: 90W.
-Debit aer refulat: 20 l / min.
-Lungimea cablului de alimentare: aproximativ 280 cm.
-Conector bricheta inclus.
Comutator: PORNIT / OPRIT.

Producator:INNYCod:TKG5-248

Poti comanda online produsul Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12V, 260PSI, putere 90W la pretul de 59lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 59.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 59.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 59.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-248 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-248 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Compresor auto forma anvelopa cu alimentare bricheta 12v, 260psi, putere 90w

Comanda cu incredere