Brand: IsoTrade
MXY-1706

Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm

22.00 lei

+
Coarda tip Cablu pentru Sarit din Otel cu Rulmenti si Lungime Reglabila Maxim 300cm

Coarda tip Cablu pentru Sarit din Otel cu Rulmenti si Lungime Reglabila Maxim 300cmCaracteristici:
-mecanism care reglează lungimea cablului.
-cablul nu se răsucește, nu se încurcă.
-imbunatateste calitatea fitness si rezistenta, ajuta la dezvoltarea si intarirea muschilor picioarelor.SPECIFICAȚII:
-lungime cablu: 300cm.
-lungime mâner: 11,5 cm.
-grosimea cablului: 2,5 mm.
-greutate: 105g.Sarind coarda, aceasa vă permite să efectuați exerciții cu intensitate mare - viteza, de exemplu, datorită faptului că cablul nu se răsucește, nu se încurcă. Coarda este excelentă pentru reducerea grăsimii în talie, șolduri, coapse și gambe. Îmbunătățește perfect aptitudinea și rezistența, ajuta la dezvoltarea si intarirea muschilor picioarelor. Se folosește în activități crossfit, de formare profesională sau sportivi incepatori.Coarda are rulmenți incorporati, care sunt conectati la firele superioare ale mânerelor (problema de răsucire a cablului a fost eliminată). Dispozitivul este perfect pentru antrenament la domiciliu și în aer liber - dimensiunile mici vă permite să il luați oriunde doriți. Mecanism ușor de utilizat care reglează lungimea cablului la lungimea dorita. Este fabricat din oțel acoperit cu PE. Manerele pentru cabluri sunt fabricate din plastic (ABS), sunt perfect conturate, astfel încât să puteți fi sigur că nu vor aluneca ușor din mâini.

Producator:IsoTradeCod:MXY15-1706

Poti comanda online produsul Coarda tip Cablu pentru Sarit din Otel cu Rulmenti si Lungime Reglabila Maxim 300cm la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1706 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1706 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Coarda tip cablu pentru sarit din otel cu rulmenti si lungime reglabila maxim 300cm

Comanda cu incredere