Brand: Palmonix
TKG-1273

Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm

20.00 lei

+
Coarda pentru Sarit cu Snur Reglabil si Contor, Lungime 250 cm

Coarda pentru Sarit cu Snur Reglabil si Contor, Lungime 250 cmCoarda pentru sarit vă ajuta să îmbunătățiți starea fizică, să dezvoltați și să întăriți muschii. În plus, vă ajuta să controlați mai bine pregătirea datorită contorului subtil încorporat. Aparatul este excelent pentru reducerea grăsimii în talie, șolduri, coapse și gambe, îmbunătățește starea și rezistența.Specificații:
-Snur reglabil puternic.
-Contor încorporat.
-Perfect pentru întărirea conditiei fizice.
-Fabricat din plastic ABS puternic.
-Mânere spumă.

Producator:

PalmonixCod:

TKG10-1273

Poti comanda online produsul Coarda pentru Sarit cu Snur Reglabil si Contor, Lungime 250 cm la pretul de 20lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 20.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 20.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 20.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1273 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1273 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Coarda pentru sarit cu snur reglabil si contor, lungime 250 cm

Comanda cu incredere