Brand: Palmonix
MXY-5590

Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm

24.00 lei

+
Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm
Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm

SPECIFICAȚII:
-mânere: spumă.
-coardă: cauciuc.
-lungime mâner: 13.7cm.
-lungime totală: 310cm.
-greutate: 135g.

Coarda de sarit vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea fizică, să vă dezvoltați și să vă întăriți musculatura picioarelor. Este perfect potrivita pentru reducerea grăsimii în talie, șolduri, coapse și gambe, îmbunătățind starea de rezistența.

Exercițiile cu coarda îmbunătățesc activitatea inimii și a sistemului circulator. Datorită pregătirii obișnuite, vă îmbunătățiți nu numai rezistenta, echilibrul și coordonarea, ci și întăriți considerabil musculatura și creșteți flexibilitatea articulațiilor.

Cablul lung, reglabil, face posibila antrenarea cu coarda pentru persoanele pe orice inaltime. Mânerele sunt realizate din spumă, datorită cărora puteți fi sigur că nu vor aluneca ușor din mâini.

Cursul sistematic de sărituri îmbunătățește:
-viteza.
-agilitatea.
-coordonarea.
-săriturile.
-flexibilitatea.
-eficiența.
-rezistenta.

Producator:PalmonixCod:MXY22-5590

Poti comanda online produsul Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm la pretul de 24lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 24.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 24.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 24.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5590 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5590 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Coarda de sarit reglabila cu manere din spuma, lungime totala 310cm

Comanda cu incredere