Brand: IsoTrade
MXY-5869

Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni

22.00 lei

+
Clopotel Sonerie pentru Receptie Hoteluri, Baruri, Restaurante, Pensiuni
Clopotel Sonerie pentru Receptie Hoteluri, Baruri, Restaurante, Pensiuni

SPECIFICAȚII:
-culoare: argint.
-material: metal + plastic.
-dimensiuni (lățime / înălțime): 8,5 / 6cm.
-greutatea setului: 95g.
-greutate cu ambalaj: 115g.

Recepția prin sonerie este de mult timp o soluție foarte practică pentru solicitarea unui serviciu atunci când vizitați oaspeți în diverse facilități.

Dispozitivul este caracterizat de o dimensiune compactă, doar o bucată mica de spațiu liber este suficientă pentru a o fixa și a va bucura de funcționalitatea sa. Nu necesită asamblarea sau utilizarea unor unelte suplimentare.

Produsul are un aspect atractiv. Are o formă rotundă și o carcasă simplă, dar elegantă. Este realizat din metal, care adaugă noblețe și oferă valoarea estetică. Partea inferioară este realizată din plastic negru și se combina perfect cu partea superioară argintie. Materialul durabil asigură rezistenta, iar acesta va servi cu siguranță pentru o lungă perioadă de timp și, de asemenea, garantează satisfacția în timpul utilizării.

Cu o atingere blândă a butonului mic, acesta emite un sunet scurt, standard dar puternic. Sunetul este plăcut la ureche.

Datorită masei sale ușoare și a dimensiunilor mici, produsul poate fi mutat rapid și ușor în orice loc, după necesitate.

Soneria, fără îndoială, va face pentru oaspeții cazați la hotel, o modalitate ușoară de a permite ușor și eficient un apel catre un angajat într-o manieră cultivată și fără un caracter obligatoriu. Ideal pentru recepția în hotel, pensiune, birou, bar sau altă facilitate. Nu există nicio limită pentru utilizarea sa.

Soneria este un element minunat care facilitează funcționarea de zi cu zi la locul de muncă.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-5869

Poti comanda online produsul Clopotel Sonerie pentru Receptie Hoteluri, Baruri, Restaurante, Pensiuni la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-5869 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-5869 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Clopotel sonerie pentru receptie hoteluri, baruri, restaurante, pensiuni

Comanda cu incredere