Brand: APT
APT-AG599

Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii

17.00 lei

+
Clipsuri Manichiura Reutilizabile pentru Indepartarea Gelului de pe Unghii
Clipsuri Manichiura Reutilizabile pentru Indepartarea Gelului de pe Unghii

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Perfect pentru profesionisti și amatori.

Clipsuri pentru degete reutilizabile. Se folosesc in special pentru indepartarea gelului sau acrylului de pe unghii, dar si pentru diverse tratamente pentru un ghii Se spala dupa fiecare folosire. Se livreaza set de 10 bucati.

Mod de folosire:

- Se aplica solutie remover pe un pad sau servetel fara fibre (sau, dupa caz, aplicati solutia pentru tratament de unghii)

- Se inveleste servetelul in jurul unghiei

- Se prinde clipsul pe deget, fixand servetelul pe unghie, si se asteapta 10-15 minute pentru ca solutia sa actioneze

Specificații:

Material: plastic
Dimensiuni: lungime totală 50 mm, lățime 20 mm
Culoarea roz
Includ: 10 clipsuri

Producator:APTCod:APT6-AG599

Poti comanda online produsul Clipsuri Manichiura Reutilizabile pentru Indepartarea Gelului de pe Unghii la pretul de 17lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 17.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 17.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 17.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG599 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG599 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Clipsuri manichiura reutilizabile pentru indepartarea gelului de pe unghii

Comanda cu incredere