Brand: Palmonix
MXY-6152

Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde

38.00 lei

+
Chitara pentru copii tip fruct Kiwi, culoare Verde
Chitara pentru copii tip fruct Kiwi, culoare Verde

SPECIFICAȚII:
-vârstă: de la 3 ani.
-certificate: CE, EN71.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 36 / 11,5 / 3,5 cm.
-greutate: 118g.
-greutate cu ambalaj: 215g.

Jocul cu muzica este unul dintre factorii de baza ai dezvoltarii intelectuale pentru un copil. Chitara este un instrument muzical care îi va încuraja pe tineri să învețe sunete noi, introducându-le astfel în lumea melodiilor și cântecelor. De asemenea, poate deveni un impuls intensiv care va iniția o adevărată pasiune muzicală și va deveni chiar și cauza unei cariere artistice.

Chitara este fabricata din plastic care combina durabilitatea si greutatea redusa. Funcționarea instrumentului nu provoacă dificultăți chiar și pentru copiii mai mici. Instrumentul colorat are un motiv decorativ deosebit de atractiv, respectiv kiwi. Culorile intense capteaza atenția. Putem învăța cu ușurință copilul despre elementele de bază ale construirii instrumentului.

Chitara poate fi tratată ca o jucărie pe care copilul va recunoaște elementele de bază pe acest tip de instrumente.

Producator:PalmonixCod:MXY22-6152

Poti comanda online produsul Chitara pentru copii tip fruct Kiwi, culoare Verde la pretul de 38lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 38.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 38.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 38.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-6152 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-6152 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Chitara pentru copii tip fruct kiwi, culoare verde

Comanda cu incredere