Brand: Iso Trade
MXY-260

Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru

33.00 lei

+
Centura pentru Slabit din Neopren, Dimensiuni 18x100cm, Culoare Albastru
Centura pentru Slabit din Neopren, Dimensiuni 18x100cm, Culoare Albastru

Centura de slabit nouă de înaltă calitate.
Material extensibil din neopren moale, dimensiune: 18 cm x 100 cm (se extinde la 120 cm).
Ajută la eliminarea grăsimilor.
Scai pentru fixare.
Poate fi purtata sub îmbrăcăminte sau numai în timpul exercițiilor fizice.
Foarte ușor de curățat.

Producator:Iso TradeCod:MXY2-260

Poti comanda online produsul Centura pentru Slabit din Neopren, Dimensiuni 18x100cm, Culoare Albastru la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-260 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-260 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Centura pentru slabit din neopren, dimensiuni 18x100cm, culoare albastru

Comanda cu incredere