Brand: APT
APT-AG230

Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v

65.00 lei

+
Centura pentru Slabit cu Vibro Masaj si Magneti pentru Acasa sau Masina 230V/12V

Centura pentru Slabit cu Vibro Masaj si Magneti pentru Acasa sau Masina 230V/12VCentura cu vibratii si magneti pentru slabit formeaza perfect talia, abdomenul, fesele și coapsele.
Vibrațiile ritmice descompun țesutul gros acumulat sub piele, combat celulita și ofera relaxare.Caracteristicile produsului:Produs nou de înaltă calitate.
Acest produs vă permite să obțineți rapid și ușor forme subțiri, precum și reducerea celulitei.
Este convenabil, la indemana și ușor de utilizat.
Cinci capete de masaj cu vibrații și douăzeci de magnetizatoare, se întind pe toată lungimea centurii îmbunătătind circulația sanguină a maselor masate.
Procesul de masaj este controlat de un microprocesor care controlează procesul de masaj.
Rezultatele aplicării sunt vizibile după prima utilizare - chiar și după 20 de minute, pielea devine netedă și elastică.
Sistemul vibrator produce tensiune musculară (aproximativ 96 vibratii pe secundă), proceseaza grăsimea în energie, care este apoi excretată din celule.
Masajul cu vibratii are o intensitate reglabilă, va va oferi un sentiment de relaxare, reducerea grăsimii corporale, întărirea mușchilor și relaxarea mușchilor întinși.
Cu nivelurile de intensitate, vă modelați rapid talia, burta, fesele și coapsele.
Centura poate fi folosită pentru activitățile de zi cu zi: acasă, la serviciu, chiar si in călătoria cu masina.Specificații:Cureaua funcționează pe un sistem de vibrații
5 setari de vibrații
Viteza masinii vibratii: 5800 rpm
20 de magneți
Panou de control integrat încorporat
2 moduri de intensitate a masajului
Putere: 12 W
Dimensiuni: 123 x 12,5 cm
Alimentare 230V
Adaptor auto 12VProducator:APTCod:APT6-AG230

Poti comanda online produsul Centura pentru Slabit cu Vibro Masaj si Magneti pentru Acasa sau Masina 230V/12V la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG230 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG230 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Centura pentru slabit cu vibro masaj si magneti pentru acasa sau masina 230v/12v

Comanda cu incredere