Brand: Palmonix
TKG-1083

Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v

65.00 lei

+
Centura de Slabit cu Vibro Masaj Magnetic, 5 Zone de Vibratii si 2 Viteze de Intensitate, 12V
Centura de Slabit cu Vibro Masaj Magnetic, 5 Zone de Vibratii si 2 Viteze de Intensitate, 12V

Centura de masaj prevazuta cu cinci capete vibro-masaj si 20 magneti. Centura imbunatateste circulatia sangelui in zona in cre este folosita. Vibratiile ajuta la relaxarea muschilor, ceea ce duce la o mai bună circulatie a sangelui si ofera mai mult oxigen tesuturilor. Aparatul utilizează tipuri speciale de masaj variabil si imbunatatirea alimentarii cu sange la incalzirea tesuturilor și organelor interne. Stimularea muschilor si accelerarea procesului de ardere a grasimilor. Centura este conceput atat pentru femei cat si pentru barbati.

Setul include:

-Centura vibratoare;
-adaptor de curent;
- adaptor auto;

Specificații:

Centura functionează pe principiul sistemului vibrator
5 vibrații motor (capete de vibratoare-masaj)
Viteza vibratoare capete de masaj: 5800 rot / min
20 magneti dispusi pe lungimea centurii;
Panou de control incorporat;
2 moduri de intensitate masaj
Putere: 12 W
Voltaj: 12 V
Lungimea benzii: 123 cm
Latime banda: 12,5 cm

Producator:PalmonixCod:TKG8-1083

Poti comanda online produsul Centura de Slabit cu Vibro Masaj Magnetic, 5 Zone de Vibratii si 2 Viteze de Intensitate, 12V la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1083 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1083 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Centura de slabit cu vibro masaj magnetic, 5 zone de vibratii si 2 viteze de intensitate, 12v

Comanda cu incredere